Tid: 27 september kl. 9.00-14.30

Plats: Digital konferens – du behöver bara en dator/läsplatta med uppkoppling. Konferensen äger rum i Zoom, ett verktyg för online-möten. Det innebär att du kan delta på konferensen var som helst där du har tillgång till en dator eller läsplatta med uppkoppling – ett hållbart och modernt sätt att mötas!

Inom ramen för UKÄs regeringsuppdrag kring högskolepedagogisk utveckling bjuder de in till en konferens för inspiration, dialog och samverkan kring pedagogiskt utvecklingsarbete inom högre utbilning.

Konfrensen genomförs virtuellt och är i samverkan med  nätverket ITHU (IT i högre utbildning).  På konferensen kan du delta i inspirationsverkstäder, bland annat om Flipped Classroom-pedagogik, aktivt lärande och Open networked learning. Även SFS, SUHF, SULF, UHR och andra viktiga aktörer i högskolesektorn belyser hur de på olika sätt arbetar med frågor som rör pedagogisk utveckling.

UKÄ presenterar även sin kartläggning över hur lärosätena i Sverige arbetar med högskolepedagogisk utveckling och uppmanar genom konferensen till  hjälp på bred front att dra slutsatser och tolka resultaten. Läs mer här

Categories: Uncategorized

Populära inlägg

/

SVERDs Höstkonferen

SVERDs höstkonferens äger rum i Stockholm under två dagar 12-13 2019 i ...

4. Fria upphovsrätt

Fria upphovsrättslicenser - underlättar kunskapsdelning och lärande.  (ladda ned pdf) Ebba ...

1. Ordförande har o

Välkommen till SVERDnytt nr 3-2015 det digitala nyhetsbrevet från Svenska ...

/

Inbjudan till SVERDs

Inbjudan till SVERDs Höstkonferens -2016 “Innovativt, kommunikativt & omformat lärande.” Fredag den ...

4. REKs Tankesmedja

REK – Riksorganisationen för eKompetens INVITATION och PROGRAM för REKs TANKESMEDJA om ...